BMW 360° VIEW

u Delta Auto Servisu

 

Servisiranje vozila nikada nije bilo transparentnije uz novu uslugu Delta Auto servisa – BMW 360° VIEW koja je dostupna u ovlašćenom BMW/MINI servisu na Novom Beogradu.

Korišćenjem BMW 360° VIEW usluge klijent putem SMS-a dobija detaljan video snimak o stanju svog vozila nakon pregleda, uz adekvatno prateće objašnjenje servisera koje možete pogledati i sa mobilnog telefona, gde god da se nalazite.

 

Izveštaj, osim video snimka, obuhvata i analizu stanja auta, kao i prikaz očekivanih troškova, tako da klijent bez ponovnog dolaska u servis može da potvrdi početak radova uz svega nekoliko klikova na telefonu.

Osim što štedi vreme korisnika, „BMW 360° VIEW“ predstavlja praktično, ali i pouzdano rešenje imajući u vidu da su korisniku sve infomacije na dlanu, podjednako dostupne i verodostojne kao da je lično u Delta Auto servisu.

„BMW 360° VIEW“ samo je jedna u nizu inovacija Delta Auto Servisa koja je pruža tretman svojim klijentima u skladu sa najvišim standardima koje BMW/MINI vozači zaslužuju.

Posetite nas u jedinom ovlašćenom BMW i MINI Servisu, Delta Auto Servisu, na Novom Beogradu na adresi Omladinskih brigada 33a.